Activiteiten

Watersport

Door de ligging aan de Middellandse Zee en de binnenzee van Mar Menor is Santiago de La Ribera een plaats om het hele jaar door te genieten van zon, zee  en watersporten.

Je kan er suppen, snorkelen, duiken, surfen, zeilen, kano varen, windsurfen, kite-surfen, wakeboarden. Kortom alles wat met waterplezier te maken heeft.

Fietsen

De omgeving van Santiago de la Ribera is zeer geschikt alle soorten fietsplezier. Of je nu rustig “cruist” langs de boulevard of met je mountainbike het ruige terrein in gaat, het is er allemaal.

Wandelen - Hiken

Vlakbij Cieza vindt je een uitzonderlijk mooie canyon, de Almades Canyon. Deze natuurlijke insnijding is wat wij zo mooi noemen een “gorges.”

Met steile wanden die wel honderd meter hoog zijn. Ze worden dan ook gebruikt door avontuurlijke sporters om te raften , te kajakken en te wandelen. Zo zijn er vele natuurparken in de buurt.

Golfen

Aan de Costa Blanca-Zuid en de Costa Cálida is aan golfbanen geen gebrek. Met meer dan 20 golfbanen op korte afstand van elkaar is er keus te over. Zowel de beginnende als de ervaren golfer zal er veel fraaie banen kunnen vinden, die een uitdaging zijn voor ieders speelniveau.

 

Shoppen

In de nabije omgeving zijn voldoende mogelijkheden om te shoppen. Op vijf minuten afstand de shopping mall Dos Mares en op een kwartiertje rijden vind je één van de meest bezochte commerciële winkelcentra van Spanje, het populaire La Zenia Boulevard. Met maar liefst meer dan 150 winkels en een oppervlakte van 160.000m2.

Boek nu jouw ervaring bij Villa Ardilla!